Ik ben altijd heel erg zuinig op mijn meubels, elke dag ging er wel een stofzuiger of een doekje overheen. Het was voor mij dan ook een enorme schrik toen ik na het geven van een feest erachter kwam dat iemand rode wijn op mijn bank had laten vallen. Natuurlijk kan dit altijd gebeuren, maar waarom diegene niets tegen me heeft gezegd maakt me dubbel zo kwaad. Nu zat ik met een bank met een wijnvlek die ik er zelf met geen mogelijkheid uit kreeg. Toen ik mijn ergenis aan mijn moeder vertelde vroeg ze me of ik ooit van bank reinigen had gehoord. Nee daar had ik inderdaad nog nooit van gehoord, was ook nooit nodig geweest. Snel heb ik een afspraak gemaakt met  bank reinigen zodat de wijnvlek niet verder in mijn bank ging zitten.  Moet zeggen dat een afspraak snel was gemaakt, en waar ik enorm blij mee was dat ze de bank aan huis komen schoonmaken. Het enige waar ik voor moest zorgen dat de vloer onder de bank goed afgedekt werd. Als sneeuw voor de zon zag je de vlek vertrekken en kwam er weer een mooie schone bank tevoorschijn.  hoekbankstel-schoonmaken-66x66

Ik hoef geen nieuwe bank te kopen

Doordat ik de bank heb laten reinigen en het resultaat verbluffend is, hoef ik geen nieuwe bank te kopen. Moet zeggen dat door de grondige schoonmaakbeurt het net lijkt of ik al een nieuwe bank heb gekocht. Ik kan wel zeggen een geluk bij een ongeluk, was er geen wijn over gegaan had ik eerdaags een nieuwe bank gekocht, na deze schoonmaakbeurt is dat voorlopig nog niet nodig.  bankstel-reinigen-in-rotterdam-300x240