The Stylebox Inspiratie gezocht

Toen ik op zoek ging naar inspiratie voor mijn nieuwe kamer, kwam ik al snel bij The Stylebox terecht. Deze website kende ik nog helemaal niet, terwijl ik al jaren een passie voor interieur heb! The Stylebox heeft mij een hoop bij geleerd over inrichten en het gebruiken van accessoires in onhandige ruimtes zoals je hal of keuken. Toen ik online zocht, was ik in eerste instantie op zoek naar meer informatie over een industrieel interieur. Dat hoefde ik zelf niet, maar mijn ouders vonden dat erg mooi en vroegen mij of ik hen ermee kon helpen. Nu ik uit huis was hadden zij extra ruimte en wilden zij het huis opknappen. Op The Stylebox las ik veel over industrieel interieur, dus dat kan ik jullie ook zeker aanraden! Verder heb ik veel mooie afbeeldingen voorbij zien komen, die mij genoeg inspiratie voor wel tien huizen hebben opgeleverd!

The Stylebox

Interieur stijlen

Soms is het lastig een interieur stijl te bepalen. Zeker wanneer je voor iemand anders aan de slag gaat, kan dit nog een uitdaging zijn. Er zijn erg veel stijlen en iedereen vindt weer iets anders mooi. Het belangrijkste vind ik zelf altijd dat je op zoek gaat naar genoeg voorbeelden die je erg mooi vindt. Zo kun je uit elke andere afbeelding weer kleuren, materialen of items halen die jij ook in huis zou willen hebben. Ik wens je in ieder geval veel succes met je interieur!

Bovenstaande afbeeldingen zijn van Pinterest.