Calenta_40c_links_dicht_glossy.psd_presentatieVersie stairzIk ga het vandaag hebben over CV Ketel! Ik stond beneden bordjes en bestek schoon te maken het water werd maar niet warm. Ik had geen idee waardoor dit kwam, dit was geen fijn gevoel. Ik merkte dat het in huis al meteen een stukje kouder begon te worden, en ik maakte me ook best wel zorgen. Ik haat het als ik geen warm water heb en dan al helemaal tijdens deze koude periode in het jaar. Hier moest snel verandering inkomen en daarom heb ik mijn broer gebeld. Hij begon te lachen en ik vroeg me af wat er zo grappig was. Hij vertelde me dat het gewoon de ketel was, en dat ik een nieuwe moest gaan kopen. Vervolgens is  hij naar mij toe gekomen en zijn we samen op internet gaan zoeken. Daar kwamen we uit op de website van Holland Warmte. Een goed verzorgde website met veel goede merken.

Welke CV moest ik nou kopen?

Op de website stonden erg veel mooie CV ketels en daarom vond ik het moeilijk kiezen. Diverse A merken stonden op de website voor de laagste prijsgarantie en buiten dat had ik ook nog is dertien jaar garantie. Ik vond dit geweldig want hoe kan zon goede CV zo goedkoop zijn. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de CV die van goede kwaliteit is maar niet al te duur. Zo kwam ik op een goede A merk ketel waar ik hopelijk lang en veel plezier van ga hebben. Dankzij mijn broer en dit bedrijf  kan ik eindelijk weer lekker warm douchen!3__18__ms5.rvf_2