deurmatten op maat bestellen

Deurmatten zijn er in verschillende groottes en kleuren en diktes en materialen. Het is niet alleen bedoeld om je huis schoon te houden, maar zorgt er ook voor dat je niet uitglijdt over een gladde vloer. Daarnaast is een hippe deurmat met een pakkende tekst of een geinige afbeelding een leuke eyecatcher. 

deurmatten op maat bestellen

Superwoonwinkel heeft de deurmat die je zoekt

Deze leuke webshop heeft een ruime keuze aan deurmatten. Je kan kiezen uit maar liefst zeven kleuren. Zij verkopen deurmatten gemaakt van polyester, polypropyleen of polyamide. Waar je zelf op moet letten is de hoeveelheid wateropname van de mat en of de mat machine wasbaar is. Veelal staat dit erbij vermeld op de website. Ook zal het uitmaken hoeveel mensen per dag er gebruik maken van de mat.

Op maat bestellen, hoe werkt dat?

Je kan ook deurmatten op maat bestellen bij Superwoonwinkel.nl. Ga naar hun website deurmatten en zet links bij ‘specificaties’ het vinkje ‘Op maat’ aan. Dan kies je de gewenste vorm en het formaat (je vult de breedte en lengte in in centimeters).  

Daarna klik je op de winkelwagen. Heel simpel dus. Voor 16:00 besteld is de volgende dag al geleverd, de verzending kost niets bij een verzending vanaf twintig euro, je krijgt precies maatwerk en je hebt het gemak van achteraf betalen.

deurmatten op maat bestellen

Voor informatie en advies is er de klantenservice

Hier vind je de link die je doorverwijst naar de klantenservice, de contactgegevens en het contactformulier. Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ook vind je hier veel andere algemene informatie.