bruine ratten bestrijden

bruine ratten bestrijdenHet is weer tijd voor een nieuw onderwerp. Vandaag ga ik het hebben over bruine ratten bestrijden. De reden? Pas geleden kwam een goede vriendin van me naar me toe, ze is pas geleden verhuist naar een oude boerderij. Samen met haar man en familie wilden ze de boerderij op gaan knappen. Ze hebben de boerderij voor een leuke prijs gekocht, dit komt dus doordat er nog het nodige moest gebeuren aan het pand. Pas geleden zijn ze begonnen met klussen, ze zijn er toen achtergekomen dat er bruine ratten in het huis waren. De boerderij heeft een tijdje leeggestaan, hierdoor is er ongedierte ingekomen. Mijn goede vriendin en haar man wisten niet goed wat ze hier tegen moesten doen, daarom zijn ze het internet opgegaan. Op het internet kwamen ze al snel uit bij FR Plaagdierpreventie. Dit bedrijf bestrijdt plaagdieren, ze bestrijden verschillende soorten plaagdieren en ze zijn de hele dag bereikbaar, mijn vriendin heeft ze toen meteen opgebeld.

bruine rattenWat een geweldig bedrijf!bestrijden

Toen ze het bedrijf opbelde werd ze meteen erg goed geholpen, sterker nog de medewerkers van dit bedrijf zijn meteen naar ze toegekomen. Er is toen naar de situatie gekeken en een dag later hebben ze het probleem aangepakt. Bruine ratten bestrijden kan dit bedrijf als de beste, ze hebben het probleem opgelost en mijn vriendin is hier dan ook erg dankbaar voor. Ze heeft me daarom gevraagd om dit op mijn blog te zetten. Volgens haar is dit in ieder geval een echte aanrader voor iedereen met dit probleem.