Advocaten Huib Hielkema, Jeroen Groenewoud, Anne Maren Langeloo, Elsje de Bie en Marjolein Scheeper vormen een ijzersterk en ervaren team als het gaat om vastgoed en huurrecht. De expertise van Hielkema & Co (gevestigd in Amsterdam) is dan ook het vastgoedrecht met een nadruk op huurrecht. Wat houdt dat precies in? In deze blog vertellen we u in een notendop waarvoor u een van bovengenoemde advocaten aan haar of zijn mouw kunt trekken.

 logo-hielkemaco

Problemen met (ver)kopen of (ver)huren?

Hielkema & Co kan bij een groot aantal vastgoed gerelateerde kwesties zorgen voor opheldering. Denk aan zaken rondom huren, verhuren, kopen, verkopen, bemiddeling, projectontwikkeling, bouw, erfpacht, herstructurering of renovatie.Vooral in de regio Amsterdam. En dan hebben we het nog niet over de talloze regels die er bestaan over vastgoed en huurpanden gehad. De overeenkomsten en vergunningen zijn complex en vaak geschreven in lastig te interpreteren juridisch Nederlands. Ontstaan er problemen op grond van de Abracadabra op papier? Of discussieert u al tijden over de staat van een gebouw of de afspraken die u gemaakt zou hebben met de andere partij(en)? Dan komen advocaten die gespecialiseerd zijn in vastgoed en huurrecht goed van pas.

Laatste nieuws

De advocaten van Hielkema & Co zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en de woningmarkt en op het gebied van vastgoed- en huurrecht. Dat is ook wel nodig, want dit vakgebied is altijd in beweging. Onderwerpen als herstructurering, huur- of koopcontracten, renovatie, bouwjaren en transacties in Amsterdam en omstreken, passeren regelmatig de revue en kunnen de zaken waaraan u wellicht gewend bent, drastisch veranderen. Dat maakt onderhandelen knap lastig. Met de hulp van een goede advocaat, vervagen onduidelijkheden en kunt u op grond van de juiste argumenten gezonde onderhandelingen mogelijk maken.

Samengevat
Hielkema & Co weet alles over maatschappelijke en juridische ontwikkelingen en discussies op het gebied van vastgoed- en huurrecht. Met al uw vragen, dilemma’s en geschillen kunt u bij dit gespecialiseerde advocatenkantoor terecht.

Contact

Kunt u de hulp van een vastgoed- of huurrechtadvocaat inderdaad goed gebruiken? Bent u nieuwsgierig naar wat Hielkema en Co voor u kan betekenen? Of heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact op met het advocatenbureau via 085-7822820 of stuur een bericht via het contactformulier: http://hielkemaco.nl/contact-route/.