Al een geruime tijd loop ik met de gedachtes rond om een serre te laten bouwen. Helaas had ik nog geen geschikte aannemer gevonden waardoor ik min of meer op het internet ben gaan zoeken. Wij wonen zelf nog niet zo lang in Utrecht waardoor we vrij weinig van de omgeving kennen. Door uiteindelijk te zoeken op aannemer Utrecht hoopte ik toch echt een goede aannemer te vinden. Natuurlijk zijn er diverse bedrijven op het  internet te vinden waar je terecht kan om een offerte aan te vragen. Hierin verschilt het ook nog eens in kosten en daar dien je goed op te letten!

Denken mee..logo-9-e1443773837689

Nu dat we bij aannemer Utrecht een afspraak hadden gemaakt zodat ze langs zouden komen om een goede offerte op te maken merkte we enorm verschil. Ik spreek dan over het feit dat hun de enige zijn die meedenken met het project en dit vond ik persoonlijk erg fijn! Hun hadden erg goede ideeen welke eigenlijk nodig was in de serre en hebben dit kosteloos meegenomen in de offerte. Al met al is het zeer zeker een aanrader in de goede zorg welke hun verleend hebben bij ons. Ik merkte ook dat ze hier de tijd voor nemen om het goed te regelen. Tevens zijn de kosten voor de aanbouw van de serre een stuk lager als de andere offertes die we hebben ontvangen! Aankomende week gaan ze  bij ons aan de gang om de serre aan te bouwen!slideshow3-300x113