Hoover Concepts is een naam om te onthouden als je denkt aan schaduwdoeken. Wat zijn dit nu eigenlijk? Deze enorm handige doeken kunnen een vervanging zijn van je zonnescherm. Deze doeken kunnen zelfs dienen als carport. Heb je bijvoorbeeld midden in de tuin een terras en zit je in de zomer telkens midden in de zon? Dat is natuurlijk erg vervelend en kan je het natuurlijk niet lang volhouden terwijl je wel gewoon graag buiten zit. Dan is het echt dé oplossing om te kiezen voor een schaduwdoek. Niet alleen ongelofelijk handig maar het staat ook erg modern en gezellig! Dit is wat ik de klanten zeg als zij wegdromen bij een huis met tuin waar zij een bezichtiging in hebben. Deze goede tip komt namelijk van mijzelf, Want bij mij thuis heb ik in de achtertuin een loungehoek met een mooie donkergrijs gespannen doe van dit bedrijf.

 

 

Eigenlijk zie ik alleen maar een voordeel in het schaduwdoek

 

Deze site van Hoover Concepts mocht dan ook absoluut niet ontbreken op mijn site. Het idee dat ik straks in de zomer gewoon lekker met mijn drankje de hele avond buiten kan blijven genieten. Zodra het begint te regenen maak ik mij geen enkele zorgen want het doek kan elk weersomstandigheden aan. Het neem totaal geen ruimte in beslag en je hebt ook geen muur of wand waardoor je uitzicht verliest. Ik kan eigenlijk alleen maar voordelen bedenken. Daarom raad ik ook aan om deze site eens te bezoeken om het zelf te zien.  Succes!