Coatingvloer

Laminaat is een type vloer dat bestaat uit lagen vinyl, polyester en lamina (een soort synthetische wol). Dit soort vloeren is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en zeer veerkrachtig. Er zijn veel verschillende soorten laminaatvloeren, en elk type coatingvloer heeft zijn eigen unieke uitstraling en doel. Sommige laminaatvloeren zijn ontworpen met een hoge glans, terwijl andere een matte afwerking hebben voor een meer naadloze uitstraling. Laminaatvloeren zijn vaak een goede optie als je van plan bent kinderen of huisdieren in huis te hebben. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en eventuele schade door een kind of huisdier is gemakkelijk te herstellen.

Coatingvloer

Vinyl Vloeren

Er zijn vele soorten vloeren, en ze hebben allemaal hun unieke kenmerken. Misschien denkt je nu: “Zorg er gewoon voor dat je de juiste vloer koopt voor jouw behoeften.” Nou, denk nog eens na. Er zijn verschillende soorten vloeren die het goed doen in jouw huis. Hier volgt een kort overzicht van de meest voorkomende types: Vinyl is een zeer flexibel vloer materiaal dat in veel verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Je kunt vinyl laminaat, vinyl natuursteen en vinyl rubber vloeren snel en gemakkelijk schoonmaken. Het wordt echter niet aanbevolen voor hardhout of graniet, omdat de afwerking dan kan slijten.

Magnetische Strip Vloeren

Dit type vloer is perfect voor mensen die zich graag vermaken. Het is heel gemakkelijk schoon te maken, en aangezien het niet veel onderhoud vergt, is het geweldig voor zowel de portemonnee als de vloer. Het is ook zeer duurzaam, gemakkelijk te installeren, en zal zelden moeten worden vervangen. Dit type vloer is gemaakt van restjes van verschillende hardhoutsoorten die met de hand zijn uitgezocht, geschuurd en afgewerkt om te passen bij de soort die werd weggegooid. Het is ook zeer onderhoudsvriendelijk, en slijt niet zoals goedkopere alternatieven. Het is wel duurder dan natuurlijke hardhouten vloeren.