Ik ben sinds kort met mijn partner en dochters naar een nieuwe woning verhuisd. We zijn wel in dezelfde stad gebleven, maar van een huurwoning naar een koopwoning verhuisd. Het is voor ons een grote verandering, aangezien het een plekje voor ons alleen is en er een aantal grote werkzaamheden gedaan zijn. Maar het huis is bijna klaar. Het enige wat nog rest is de decoratie en accessoires. Een goede vriend van ons heeft ons gewezen op Plakhetzelf muurstickers die, zoals de naam al zegt, onder meer muurstickers verzorgen. Hieronder heb ik een voorbeeld gegeven van een muursticker die ik zag op de website van Plakhetzelf. Wat vinden jullie ervan? Vinden jullie dit een goede aanvulling voor jullie woning? Of zeg je toch liever: ga voor iets anders.

thumbs_muursticker_slaapkamer_groot_textiel raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting

 

Naast deze muurstickers wil ik wellicht nog voor iets anders gaan, namelijk voor hippe trapstickers die ook fantastisch zullen passen bij ons interieur. Ik vind het geheel namelijk ietwat saai en het kan, naar mijn mening, allemaal wel een update gebruiken. Ik heb al op een aantal decoratie -en interieur weblogs inspiratie opgedaan. Zo heb je allerlei inspirerende teksten die je kunt aanbrengen op het dichte gedeelte tussen traptredes. Wat vinden jullie hiervan?