edelglas1Glazen deuren. Je ziet ze steeds vaker in het interieur van een woning terugkomen. En, nu dacht je: “waarom schaf ik er zelf niet eentje aan”? Wel nu wil ik het dan ook graag over dit interieur item hebben in relatie tot het bedrijf Edel Glas. Zij maken niet zomaar deuren. De deuren die hun creëren zijn prachtig en zijn dan ook voorzien van een gezandstraald motief. Dit motief geeft allure door reliëf en lichtsprankeling. Aldus zoals hunzelf ook aangeven op hun website Edel Glas.nl. Deze website is echt het bekijken waard. Want op hun website tref je meer afbeeldingen aan dat dat ik hieronder heb kunnen weergeven.

edelglas3

Deze en nog meer afbeeldingen van dit soort deuren tref je aan op de website van Edel Glas. Wist je trouwens dat er verschillende mogelijkheden zijn? Zo kun je kiezen uit een klassieke deur die is voorzien van een Grieks motief. Maar, het is ook mogelijk om voor een decoratieve stijl te gaan en dan is de deur voorzien van sierlijke randen.

edelglas2

Pure verrijking

Zoals ze zelf al aangeven op de website van Edel Glas is een deur uit hun stal een pure verrijking voor jouw interieur. Want naast de klassieke en decoratieve stijlen van hun deuren kun je ook kiezen uit een figuratieve of moderne stijl. Bij de eerstgenoemde stijl kun je denken aan bloemen, engelen en dieren die jouw deur verfraaien.