Jij zoekt PVC vloeren van goede kwaliteit? Dan raad ik je aan om eens op de website van Thuisin.nl te kijken. Bij dit bedrijf heb je ruime keuze uit diverse kleuren, soorten en maten. Bovendien zijn de kosten om de vloer te laten leggen aan de lage kant. Als je net als ik twee linkerhanden hebt, dan is dit echt dé uitkomst! Bij ons zijn zij onlangs ook geweest om de vloer te leggen. Eindelijk was de bouw van onze woning af en kregen wij de sleutel overhandigd. Tijd om de muren te sauzen en de vloer te leggen. De muren verven ging mij erg goed af, echter de vloer daarentegen niet. Althans, ik ga het niet eens proberen! Ik ben meteen op het internet gaan zoeken naar een vloer en ook meteen een geschikte monteur.

PVC vloeren

Getwijfeld over de PVC vloeren

Bij het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Thuisin.nl. Hier zag ik een aantal leuke PVC vloeren staan. Echter begon ik juist te twijfelen welke vloer nu eenmaal in het huis gaat passen! De meubels stonden er nog niet. Anders had ik het kunnen controleren en zo een goede keuze weten te maken.

Toen ik de “Hongaarse punt” zag wist ik het zeker! Dit wordt de vloer die ik maar al te graag in onze woning wil hebben. De offerte is opgevraagd bij dit bedrijf en in een mum van tijd kreeg ik hem ingevuld retour. Hier kon ik niet anders dan er akkoord op geven.