verhuurmakelaar in Eindhoven

Nooit geweten dat ik zo een goede hulp kan krijgen van de verhuurmakelaar in Eindhoven. Voor mijn verhuurmakelaar in Eindhovenwerk moest ik de stad waar ik al jaren woon verlaten. Hiervoor moest ik naar Eindhoven gaan verhuizen. Omdat ik al eerder op zoek was gegaan naar een andere woning, wist ik dat dit een zeer moeilijke opdracht kon worden. Inderdaad, was ik er binnen een half jaar nog niet in geslaagd om een andere woning te vinden. Maar nog erger ik had een koopwoning en om die even te verkopen ging zeker niet lukken. Eigenlijk wilde ik deze woning helemaal niet verkopen, want het werk in Eindhoven zal ongeveer vijf jaar in beslag nemen. Na die tijd zal ik graag weer naar mijn eigen vertrouwde huisje kunnen gaan. Een goede vriend van mij, kwam met de optie om contact op te gaan nemen met een makelaar.

Een afspraak gemaakt bij de verhuurmakelaar in Eindhoven

verhuurmakelaar in EindhovenNadat mijn vriend mij de tip had gegeven om met een verhuurmakelaar in Eindhoven een afspraak te maken, ben ik bij de Stoit Groep uitgekomen. Behalve dat zij een ruime keuze aan huurwoningen, villa’s en appartementen in Zuid-Nederland aan kunnen bieden, helpen zij ook met de verhuur van jouw woning. De keuze aan jou of jij uit gemeubileerde woningen of gestoffeerde woningen wilt kiezen, of deze zelf wilt gaan verhuren. 

Eindelijk had ik bij deze makelaar twee vliegen in één klap gevangen. Aan de ene kant was ik op zoek voor een tijdelijke bewoner van mijn koophuis en aan de andere kant moest ik zelf een huurhuis gaan vinden. Na een zeeg goed gesprek met deze makelaar is het balletje gaan rollen. Er werden foto’s gemaakt van mijn koopwoning en deze werd op meerdere website gezet. Meteen hadden hier al meerdere mensen op gereageerd en kon ik op zoek gaan naar een andere huurwoning.