Twee jaar geleden had ik heel erg weinig te doen en ben ik op zoek gegaan naar een leuke hobby. Ik zag toen een leuke advertentie van een cursus die je leert hoe je beelden maakt van steen. Ik heb hier de tijd van mijn leven gehad het maken van beelden op deze plek was echt hartstikke leuk. Het beeld dat ik bij deze cursus heb gemaakt staat al een tijdje in onze woonkamer op de bijzettafel. Mijn man wilde echter dat ik het beeld er vanaf haalde omdat hij liever een glas water op de bijzettafel zet en daar nu geen plek voor is. Hij zei wel dat hij het beeld erg mooi vond en dat we er zeker een goede plek voor moesten zoeken, een plek waar het beeld nog beter te zien was dan op de bijzettafel. Mijn man zouden toen voor om een sokkel op maat te laten maken waar we het beeld op konden zetten. Zo konden we het beeld mooi tentoonstellen in ons huis. Ik ben toen op zoek gegaan naar een plek waar ze in sokkel op maat voor mijn beeld konden maken. Ik ben gaan googelen naar de term: sokkel op maat. Ik kwam op veel vage websites terecht waar ik niks van snapte. Ik riep mijn man erbij en hij zei ook dat hij de websites die ik gevonden had er niet goed uit vond zien. Het zag er uit alsof het van die dropship websites waren. Daar heb ik laatst nog een nieuwsitem over gekeken en dat was geen positief nieuwsitem. Voor mij is het belangrijk dat de sokkel op maat van goede kwaliteit is en gemaakt is door een bedrijf dat er verstand van had. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van luukzuilen.nl. Ik was blij dat ik uiteindelijk terecht kwam op deze website want deze website er hartstikke goed uit. Ik besloot dan ook vrij snel en hier mijn sokkel op maat te bestellen.

Een sokkel op maat bestellen bij dit bedrijf is een goed idee.

Ik kon heel vlot mijn sokkel op maat bestellen via deze website. Ik had nog een vraagje over de sokkel op maat en nam vanwege de vraag contact op met dit bedrijf. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan over alle vragen die ik had over de sokkel op maat. lk was erg tevreden over deze service, ik maak zelden zulke goede service mee als ik iets bestel.

Mijn beeld staat nu prachtig tentoongesteld in onze woonkamer.

Door de prachtige moderne sokkel op maat die ik bij deze website heb besteld wordt mijn beeld nu mooi tentoongesteld in de woonkamer. Ik ben dus erg blij dat ik deze website heb gevonden. Ik zal nog een keer voor u samenvatten waarom ik zo blij ben dat ik in sokkel op maat bij deze website heb besteld:

  • De sokken op maat die deze website heeft geleverd ziet er hartstikke mooi uit en is erg modern wat goed bij onze inrichting past
  • De klantenservice van deze website was echt fenomenaal
  • De website was erg overzichtelijk

Bent u ook op zoek naar een sokkel op maat? Dan zou ik zeker hier bestellen.

Lees meer…