Na heel lang zoeken hadden mijn ouders eindelijk een stuk grond in de buurt van ons weten te bemachtigen. Mijn ouders waren al heel lang op zoek naar een nieuwe plek en hun grote droom is altijd geweest om hun eigen huis te bouwen. Hiervoor moesten ze uiteraard wel een geschikte kavel vinden en deze zoektocht heeft een lange tijd geduurd omdat de markt momenteel heel strak is. Maar nu ze eindelijk alles rond hebben rondom de kavel, is het voor hun tijd om de rest te gaan regelen. Ik ben altijd best goed in deze dingen regelen, dus ze hadden mij gevraagd ze hierbij te helpen. Ik wist ongeveer wat de plannen waren dus op basis hier van zou ik een goed bedrijf moeten kunnen vinden. Het moest een bouwbedrijf in Winterswijk zijn, omdat dit ook de plek van de kavel was. Dit zou het makkelijkst zijn met transport en communicatie tussen ons. Ik ben dus op internet gaan zoeken naar een bedrijf in de buurt van die plek. Er waren niet veel bedrijven die hele huizen bouwden, dus dat maakte de zoektocht nog best een uitdaging. Uiteindelijk kwam ik op de site van bouwgroephuiskes.nl. hier stond direct bij het openen van de startpagina dat dit bedrijf geheel nieuwe huizen zou bouwen. Het bedrijf claimde specialist te zijn in particuliere woningbouw en veel diensten in eigen beheer te verzorgen. Dit laatste vond ik wel een pluspunt, want dit zou betekenen dat ik niet ook nog afhankelijk werd van verschillende andere bedrijven. Ik was altijd van mening dat hoe meer bedrijven er bij betrokken waren, hoe groter risico op fouten in bijvoorbeeld de communicatie en het afstemmen van bepaalde zaken. Het feit dat dit bouwbedrijf in Winterswijk dus veel in eigen beheer kun verzorgen was top. Het bedrijf claimde al mijn wensen te kunnen realiseren en een hoge kwaliteit te leveren. Dit klonk allemaal veelbelovend. Op de website stonden ook voorbeelden van type huizen die het bouwbedrijf in Winterswijk kon realiseren. Ik keek al de type huizen door en bekeek de foto’s. ik wist welk idee mijn vader en moeder in hun hoofd hadden dus ik keek uiteraard of zo iets er tussen zat. Tot mijn opluchting zag ik diverse huizen in de stijl die mijn ouders mooi vonden. Het leek mij het beste contact met het bedrijf in te plannen en een afspraak met z’n alle te maken.

Dit is een goed bouwbedrijf in Winterswijk

We konden al snel terecht voor een afspraak. Ik lichtte mijn ouders in over het bedrijf en zij werden heel enthousiast. De communicatie met het bedrijf verliep heel fijn en er waren heel veel opties mogelijk om het droomhuis van mijn ouders te realiseren.

Goede communicatie en veel opties

Mijn ouders genieten inmiddels alweer een paar maanden van hun droomhuis en wij kunnen dit bouwbedrijf in Winterswijk om de volgende redenen aanraden:

  • Het bouwbedrijf in Winterswijk communiceerde uitmuntend met ons
  • Er waren heel veel opties omtrent de bouw van ons huis mogelijk
  • Het bouwbedrijf in Winterswijk had veel kennis al zelf in huis

Wilt u ook uw droomhuis laten bouwen? Neem dan zeker contact op met dit bouwbedrijf in Winterswijk!