Ik ben bezig met het verbouwen van mijn hele kamer en ik heb bedacht dat ik echt alles helemaal anders wil gaan doen. Ik heb een heel groot deel allemaal al veranderd en ik ben daar al ontzettend blij mee, maar er moet ook nog wel een hoop gebeuren. Ik ben al een nieuw bed en een nieuw bureau en ik heb eigenlijk al de hele kamer kunnen schilderen in een volledig nieuwe kleur. Ik ben nu bezig met het maken van mijn kast, dit wordt een inloopkast en het is allemaal aardig ingewikkeld om dat helemaal voor elkaar te krijgen, maar ik ben op weg. Ik heb de ruimte nu al helemaal opengebroken en ik heb al helemaal bedacht wat ik waar allemaal in wil hebben. Ik heb natuurlijk twee kanten en een achterkant waar ik wat mee kan. Mijn idee was om de twee zijkanten vol te maken met kleding en om dan in de achterkant een spiegel op maat te plaatsen. Ik heb alles al geregeld, maar ik moet alleen nog een spiegel op maat nog ergens bestellen. De spiegel op maat moet van hoge kwaliteit zijn, zodat de spiegel op maat nog een aantal jaren meekan. Ik besloot om op internet te kijken waar ik een goede spiegel op maat zou kunnen bestellen. Na een tijdje gezochte te hebben kwam ik op de site glasgigant.nl terecht en ik was eigenlijk al gelijk heel erg enthousiast. Ik kon hier zeker een spiegel op maat krijgen en ik kon eigenlijk alles van de spiegel op maat zelf bepalen en dat vond ik erg fijn, want ik kon de spiegel op maat dan helemaal naar mijn wens maken. Ik besloot toch nog maar even om met het bedrijf te bellen om echt in detail de spiegel op maat te kunnen bespreken. Ik kon al mijn vragen over de spiegel op maat stellen en alles werd gelijk beantwoord door het erg vriendelijke personeel. Ik ben hier echt heel goed geholpen met het kiezen van de juiste spiegel op maat en ik ben ook erg blij dat ik op deze site terecht ben gekomen. Ik kan echt niet wachten tot de spiegel op maat erin staat en dat dan ook mijn gehele inloopkast eindelijk klaar is. De betaalomgeving van deze site was ook veilig, hier was ik erg blij mee, omdat ik wel een keer ben opgelicht op het internet.

Ik heb op deze site een spiegel op maat besteld

Mijn hele kamer is nu eindelijk helemaal af en ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Ik ben erg blij dat ik voor een spiegel op maat heb gekozen, want alles sluit nu helemaal perfect op elkaar aan en het ziet er ontzettend netjes uit. De kwaliteit is helemaal geweldig en ik denk dat ik hier zeker nog wel een aantal jaren mee vooruit kan.

Mijn nieuwe kamer ziet er echt prachtig uit

Heeft u ook interesse in dit product, dan kunt u:

  • Even naar de site glasgigant.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Bellen voor alle details

Ik ben heel erg tevreden over de goede service van dit bedrijf.