Ik ben net verhuisd en ik ben nu bezig met online bestellen van producten om het huis mooi te kunnen in richten en het echt een thuis te maken voor mijn familie. We hebben allemaal een andere smaak waardoor het soms dus echt moeilijk wordt om het huis in te richten naar iedereens wens. Daarom hebben we afgesproken dat we allemaal zelf een onderdeel van het huis mogen inrichten met wat we zelf willen en ik heb de woonkamer gekozen, mijn man de keuken en ons slaapkamer, mijn kinderen de slaapkamers van hun zelf. Dus nu ik de bank en het behang al heb besteld ben ik alleen nog maar opzoek naar een leuke lampenkap en een tafel die past bij de rest van het interieur. Ik ging online zoeken naar een webshop die meubels en een lampenkap verkopen en ik kwam op de website eigenstijlwonen.nl terecht. Ik tikte lampenkap in en er kwamen best wel veel resultaten tevoorschijn dus ik heb veel keuzes. Ik zag een Light & Living lampenkap die past bij het behang dus dat vond ik wel leuk. De afmetingen van de lampenkap zijn 18 x 25 x 25 cm en dit is echt perfect voor in de woonkamer, de kleur is groen en de materiaal is van stof. Eronder stond dat ik de lampenkap kan combineren met een standaard die erbij pas. De afmetingen van de standaard zijn 41 x 20 z 10 cm en de materiaal is van staal. De kleur is matzwart en kan de type lichtbron LED 3-4-6 watt hebben. Ik ben nog opzoek naar 1 lampenkap voor in de hoek van de woonkamer om nog meer sfeer te maken. Ik vond dezelfde soort lampenkap maar toch weer iets anders, het past er wel erg goed bij. Dit is de Cilinder Palmier, het heeft een vrolijke print en geeft een beetje extra sfeer. De afmetingen zijn 13 x 20 x 20 cm en de kleur is groen, zwart en het materiaal is van Velours. Ik ben erg blij dat ik in een keer twee bijpassende lampenkappen heb kunnen vinden zodat ik in mijn woonkamer een betere familiesfeer kan maken zodat we allemaal na een lange werkdag gezellig op de bank met ze alle een film kunnen kijken met een perfect ingericht huis.

Lampenkap met een bijpassende standaard

Een fijne website als u opzoek bent voor meubels of andere accessoires voor in het huis. Ze hebben een groot assortiment waar u uit kunt kiezen. U kunt de woonwinkel ook in het echt bezoeken als u dat liever wilt, het adres staat dan aangegeven op de website met een e-mail en telefoonnummer erbij als u ook even contact wilt opnemen met het bedrijf. Er is ook een filmpje op de website zodat u al gelijk kan zien hoe de woonwinkel er ongeveer uit ziet voor een beter beeld.

Bezoek ook eens de website

Ik heb mijn lampenkappen gevonden die bij elkaar passen dus ik raad de website aan omdat:

  • U een groot assortiment heeft om uit te kiezen
  • U ook langs de woonwinkel kan
  • U makkelijk uw bestelling kan retourneren

Wilt u toch nog is meer weten over de producten bekijk dan eens de website.