Als er iets hoog in het vaandel staat bij EYYE meubels, dan is het wel een uniek design. Dit innovatieve meubelmerk heeft een hele duidelijke eigen stijl, die we misschien zelfs wel een tikkeltje eigenwijs mogen noemen. Maar dan wel in de positieve zin! Wie de meubels van dit merk in huis haalt, creëert zonder twijfel een unieke woonomgeving met een eigentijds karakter. Deze meubels geven een verfrissende touch binnen de wereld van interieur en woonstijlen! Ontdek hier alles over deze Nederlandse pionier in designmeubels! 

EYYE meubels is een verfrissend en creatief designmerk

Wat is er leuker dan te ontdekken dat de meest unieke en stijlvolle designmeubels gewoon van eigen bodem komen? EYYE meubels is namelijk een Nederlands designmerk, met als interessant weetje dat ook werkelijk de hele ontwikkeling en de vervaardiging van de meubels in eigen land plaatsvindt. Dit merk zag voor het eerst het levenslicht in 2017 en behoort tot de Dutch Quality Group. Deze nieuwe naam springt vooral in het oog vanwege zijn innovatieve en verfrissende blik op meubels en interieurdesign. Er worden geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit. Je kunt vertrouwen op de beste materialen en nieuwste technologieën. 

Meubels met unieke vormen en kleuren

Een van de redenen waarom EYYE zich binnen no-time in de kijker heeft weten te spelen, zijn de originele architectonische en ronde vormen van de meubels. Daarnaast zijn ook de gevarieerde kleuren bijzonder. Hiermee is dit designmeubelmerk namelijk in staat om niet alleen warmte, maar ook tegelijkertijd frisheid uit te stralen. Deze meubels zorgen in je woonkamer dan ook voor een unieke sensatie. De mensen achter EYYE meubels hebben als missie om meubels te vervaardigen die functioneel zijn, maar die tegelijkertijd dienstdoen als ware eyecatcher. Een missie die ze met veel succes volbrengen!

Enkele topstukken van EYYE Meubels 

Alle meubelstukken van EYYE meubels zijn hoogtepunten. Om je alvast een idee te geven, lichten we hier enkele van deze topstukken uit. Een van de bekendste ontwerpen is de indrukwekkende Cella Bank, met een speels en architectonisch design en verfijnde details, zoals een onderbroken rugleuning. Daarnaast creëren de bijna onzichtbare zwarte poten de illusie dat de bank zweeft. Ook de strakke lijnen en ronde vormen van de Kuvio hoekbank zijn oogstrelend. Neem eens plaats? Dan ervaar je ook het comfort van dit top meubelstuk. Het is eveneens een genot om te ontspannen in de Puuro fauteuil; daar wil je niet meer uitkomen! 

Welke meubels zijn op jouw lijf geschreven?

Voor wie houdt van unieke designmeubels in een eigentijdse stijl is het beslist een aanrader om de EYYE meubels te verkennen en uit te proberen. Dit merk weet in elk meubelstuk een mooie balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek. Daarnaast begrijpen de makers dat individualiteit een essentieel aspect is van meubelontwerp. Daarom bieden ze een opmerkelijke veelzijdigheid. Ze hebben gezorgd voor een uitgebreide keuze aan kleuren, vormen en stijlen. Hierdoor is het gemakkelijker om meubels te vinden die perfect aansluiten op jouw behoeften!