Sinds ik de meubelmakerij Utrecht heb ontdekt, heb ik zeer mooie meubels in mijn woning staan. Speciale meubelstukken die op maat zijn gemaakt, je kan wel zeggen dat deze meubels uniek zijn. In mijn woning kampte ik al een tijdje met ruimte gebrek. Zo had ik een bank van iemand overgenomen, maar die bank paste eigenlijk niet in mijn woning. Deze bank was veel te groot en ik deze dan ook maar op één manier in mij woning kwijt. Nadat ik een afspraak had gemaakt bij Kroneman Interieurs is er van het begin tot het einde een zeer mooie bank voor mij ontworpen.  

Van schets tot een zeer mooie bank

Nadat de meubelmakerij in Utrecht een mooi ontwerp voor mijn bank had gemaakt is deze aan de slag gegaan. Na zeven weken kreeg ik een telefoontje dat mijn bank klaar was en geleverd kon worden. Het resultaat was echt verbluffend, precies de bank waar ik al jaren naar had gezocht. Doordat rechtstreeks de meubels van de fabriek afkomen zijn de kosten zeer laag. Veel en veel lager wanneer je deze zelf in een winkel gaat kopen, maar dan heb je niet zo een mooie bank als ik nu in mijn woonkamer heb staan.