muurstickers_lantaarnpaal_vogels_01-200x150Goedemiddag allemaal, ik heet jullie allen welkom op mijn webpagina. Misschien wisten jullie het nog niet, maar in mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan dit blog. Vooral bij dagen zoals vandaag, wanneer het stormt en slecht weer is zit ik het liefst achter mijn laptop. Alle inspiratie die ik op doe wat betreft wonen deel ik graag met jullie. Zo wil ik het vandaag weer gaan hebben over Plak het zelf Raamfolie. Ik hoop dat jullie deze firma als kennen want het is een echte aanrader! Ook op de site van hun kun je veel inspiratie op doen voor jouw woning. Want stel je bent net verhuisd en je hebt geen zin om alles te gaan schilderen, kun je ook gebruik maken van een muursticker. Ik heb dit zelf al bij meerdere mensen gezien. Ik moet eerlijk zeggen dat het er steeds schitterend uitzag. Ik zal een paar voorbeelden in dit artikel zetten, zodat jullie het ook kunnen zien. Via plakhetzelf.nl kun je ook zelf je eigen muursticker ontwerpen. Ook zijn deze geschikt voor buitenramen. Wanneer jij dit ook van plan bent moet je eerst deze twee opties doorlopen.

Standaard ontwerp of zelf creëren

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000

Plak het zelf Raamfolie biedt van te voren al vele modellen aan. Ondanks dat deze er stuk voor stuk mooi uitzien, zou ik toch voor eigen ontwerp gaan. Op deze wijze kun je zelf een draai aan de muursticker geven. Je kunt dit eenvoudig doen door het programma dat zij op de site aanbieden. Eenmaal klaar met het bewerken van jouw afbeelding of ontwerp hoef je deze alleen maar op te slaan. Vervolgens moet je kiezen welk van de zes soorten raamstickers je neemt. Je hebt de keuze uit gesneden raamstickers, full colour raamstickers, transparante raamstickers, statische raamstickers, vinyl/plakletters voor op ramen en raamstickers full colour (prints op wit vinyl).

raamfolie-naam-gesneden-voordeur-schuurdeur-200x150